Boeken

De boeken door Geert Delobelle

Wat als de klant "nee" zegt? Praktische gids met antwoorden op alle bezwaren

Wat als de klant nee zegt

Je kunt het boek bestellen met door hier te klikken.

'DE CONCURRENTIE IS GOEDKOPER'
'WE HEBBEN AL IEMAND VOOR DAT PROBLEEM'
'STUUR ONS EENS EEN MAILTJE'
'DIT IS VOOR ONS MOMENTEEL GEEN PRIORITEIT'
'IK VERDIEN TE WEINIG OP UW PRODUCT'
In gesprekken met klanten kan je steeds weer op nieuwe bezwaren botsen. Je zou eigenlijk iemand anders moeten spreken, of een andere keer terugkomen, of je product is toch net niet wat de klant zoekt.

Hoe ga je met dergelijke situaties positief om? En hoe laat je de klant inzien dat wat jij aanbiedt toch de beste keuze is? In dit boek leer je hoe je van 'nee' naar 'ja' gaat zonder slinkse trucs te gebruiken of je klant te misleiden.

In kernachtige paragrafen en aan de hand van 67 weerstanden leert Wat als de klant nee zegt je omgaan met en anticiperen op moeilijke situaties. Je leert remmingen om te kopen juist in te schatten en te beantwoorden zodat de klant uiteindelijk voor jou kiest. Kortom: de ideale praktijkgids voor iedereen die in aanraking komt met klanten.

0
Nog geen stemmen

Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers

De slimme gps voor zelfsturende verkoopteams

cover boekNu te koop in uw boekhandel of klik hier om online te bestellen via de Lannoo shop.

Met de unieke code vermeld in het boek kunt u de digitale documenten hier downloaden. Deze documenten helpen u om uw verkoopplan digitaal op te stellen.

Registreer u op de website en vul de boekencode in bij de registratie. U kunt de documenten dan downloaden onder digitale tools > zelfmanagement.

Haal het maximum uit uw verkoop en optimaliseer uw aanpak. Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers is het eerste boek dat verkopers en ondernemers leert hoe ze hun eigen manager worden. Het logische stappenplan, de handige – digitaal invulbare – documenten en het salesdashboard maken uw verkoop een stuk efficiënter. Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers is de opvolger van het succesvolle boek Verkopen.

vokaDit boek werd uitvoerig getest gedurende de Sales Lab's van VOKA - Kamer van koophandel West-Vlaanderen. http://www.voka.be

‘Dit boek leest als een trein. Is een perfecte balans tussen theorie en praktijk. Het kan wat mij betreft gebruikt worden als standaardtoolkit voor de uitbouw van succesvolle verkoopsorganisaties (fun + results !!!)’
Emmanuel Claus – Gedelegeerd Bestuurder Ursus NV

'Dit creatieve en praktische boek stimuleert het entrepreneurschap van iedere verkoper. De toolbox is een bron van inspiratie om met minder inspanningen meer resultaten te behalen. Een absolute aanrader!’
Marcel Van der Avert - Auteur van het managementboek Resultaten!

'Helder en verhelderend. Een praktisch doeboek voor iedereen die met het fenomeen verkoop in aanraking komt.’
Sophie De Backer – Sales Manager FAAC Benelux

‘Op een aangename onderhoudende manier brengt Geert Delobbelle de lezer tot commerciële zelfreflectie. Het is het ideale sturende element voor de uitbouw van elke verkoopsorganisatie.’
Xavier Sohier – Manager Verkoop & Operationele Planning Westlandia

0
Nog geen stemmen

Verkopen: van afspraak tot klant. Nieuwe editie! In 16 filmpjes hoe het moet en niet moet

Klik hier om ONLINE te kopen

Handboek Verkopen: van afspraak tot klant

Een volledige nieuwe editie met 16 verkoopfilmpjes hoe het moet en niet moet. Meteen in klank en beeld toegang tot de praktijk uit het boek.

Ieder mens kan verkopen. Maar niet iedereen doet het op dezelfde manier. Welk verkopertype schuilt er in u? Waarin bent u sterk? Waar kunt u zich nog verbeteren? Verkopen stelt u in staat om uw specifieke verkoperkwaliteiten te herkennen en te ontwikkelen.

U leert van een eerste telefoongesprek met een onbekende een hartelijke ontmoeting te maken en legt zo de kiem voor een langdurige klantenrelatie. U oefent het goede gebruik van lichaamstaal. U leert makkelijker klantenbehoeftes ontdekken, efficiënter overtuigen en twijfels wegnemen.

Verkopen is een zeer compleet inspiratieboek. Alle denkbare vragen krijgen een antwoord in vlot geschreven stukjes die u naar wens uitkiest. De verkoper pur-sang vindt er een pak tips die hem nog beter maken. Voor beginnende verkopers is het een grote hulp bij hun eerste stappen. en zelfs wie geen vekoper is, maar in zijn beroep direct contact heeft met klanten, heeft aan dit boek veel steun.

'Dit boek staat stil bij de 'verkoper als mens' met al zijn fijngevoeligheden en kwaliteiten die hem in staat stellen de klant écht te beleven. Hard selling techniques zijn uit. Vandaag mag verkopen ook aangenaam zijn voor de verkoper én voor de klant.' Miek Vos, HR director K.U. Leuven

'Als het op verkopen aankomt, kent Geert het klappen van de zweep. Ik heb alvast heel wat van zijn praktijkervaring opgestoken.' Patrick Vanden Avenne, afgevaardigd bestuurder Vanden Avenne-Ooigem NV

'Als u als verkoper (in spe) op zoek bent naar een handleiding voor succes heeft Geert Delobelle het u aangereikt. Lezen en toepassen!' Jo Libeer, afgevaardigd bestuurder Voka-Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Over de auteur

Geert Delobelle is docent aan de Hogeschool Katho departement HantaL en zelfstandig business consultant voor Thomas International, specialist in HR-tools. Zijn ervaring deelt hij al jaren via trainingen en advies met belangstellende verkopers en verkoopleiders. Wat hij schrijft is getoetst aan de praktijk en de kritische kanttekeningen van duizenden cursisten.

0
Nog geen stemmen